Školení HACCP a hygienického minima
Základem správně fungujícího systému HACCP jsou kvalitně vyškolení pracovníci. Dodržování osobní a provozní hygieny by mělo být v každém potravinářském podniku samozřejmostí, jak ale v praxi často zjišťujeme, ne každý podnik plní otázky správné hygieny dobře. V mnoha případech jde přitom o nevědomost zaměstnanců, nedostatečná důslednost a kontrola ze strany řídících pracovníků a poměrně liknavý přístup pracovníků provozu k nutnosti učit se a poznávat nové věci popř. moderní postupy. Rádi bychom firmám nabídli několik druhů školení, které zajišťují požadavky české legislativy a poskytují mnoho zajímavých informací z praxe. Záleží na provozovateli, jaký druh školení si pro své zaměstnance vybere, ceny jsou smluvní a přednáška probíhá většinou na domácí půdě společnosti.
Nabízíme tyto okruhy školení:
- Základní legislativa v potravinářství
- Zásady osobní hygieny
- Zásady provozní hygieny
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
- K čemu slouží systém kritických bodů
- Činnost v kritických bodech
- Metody sledování kritických bodů
- Vedení dokumentace HACCP
Školení jsou organizována pro 3 a více posluchačů, cena se pohybuje od 150 Kč/osobu bez DPH + náklady na dopravu.